Военен модул, битки и рундове - любопитни новини от фронта 5 0

И така пиша тази статия с надеждата повече хора да я прочетат и евентуално да се ''запалят'' повишавайки активността си излизайки от зимния сън наречен-двукликърство.
Някой неща за военния модул болшинството знаете, други едва ли са слушали/чели.
..................................
Последните два дена бяха доста интересни, особенно битките Италия-Турция и все още не приключилата Австралия-Италия.
Италианците нападнаха регион Aegean Region столицата с военна база университет и болница след разразилата се люта битка и неизбежните ''бъгчета'' накрая сутринта се оказа че региона е защитен а Италианците са затворили войната Италия-Турция,
но уви Турците са отворили война от тяхна страна.
..................................
Интересното е че на страната на Турция доста активно участие взеха гърците водени от гръцкия президент Метрала начело на отряд от опитни ветерани още от войната България-Гърция(За това трябва да си на благодарни! lol) от Италианска страна пък доста активно участие взеха жителите на Самоа(унгарци и поляци) някой от тях ветерани от войната Полша-Русия.
.................................
Битката между Австралия-Италия за регион Apulia 12 поредни рунда бяха взети от атакуващите(в момента на писането на статията вече имат спечелени 24 рунда от Австралийците благодарение на огромната подкрепа на доста като бройка активни Турски играчи по мой сметки около 16-18 човека и 8-12 гърци.
От Италианска страна отново участие на жители на Самоа(унгарци) болшинството стари играчи но малко на брой 8-10 човека и 12-14 италианци.
..................................
Интересни факти наблюдавани по време на битките и тактически приоми на двата лагера:

Деплойнат пехотинец/пасивен медик в реална битка(не срещу бот) е губещо ако се използва в разгара на битката функциите си да лекува, веднага ще питате - защо, отговора е много прост - време от 5 секунди в което може да стреля или лекува, ако избере да лекува в това време противника стреля по него нанася поражение и мести границата(а като се има в предвид както е в случая че отсрещния противник е по многоброен и са възможни 2 и повече изстрела по един играч) това поражение отново трябва да се лекува и се разчита на ответния изстрел да нанесе поражение(а при ниско здраве пада акуратността с една дума вероятността да уцелите)
...........................................
Болшинството в войници от италианска страна бяха пехотинци/медици(Australia Invasion Of Apulia) но на няколко пъти след масирана атака от обединените турски и гръцки части бивайки със здраве под -100 не можеха да лекуват и уви нямаше нито един от италианска деплойнат само като медик и това можеше да се окаже фатално за цялото сражение! Тук е моето скромно участие(тука следва изчервяване щото съм скромен lol) и благодарение на мен първите излекувани медици от бойното поле успяха да 'вдигнат' всички останали.
.................................
Гърците

Докато турските играчи се хвърляха презглава да бият бота, гърците изчакваха и ги нямаше никакви на бойното поле, но се виждаха в онлайн листата lol
След като изчакваха последните минути на рунда и при неговото евентуално неблагоприятно развитие влизайки на бойното поле в опит да решат хода на битката.
..................................
Изводи

В реална битка при наличие на опонент на отсрещната страна ако го няма в момента на бойното поле - само ръш вероятността да ви излезе противник малко след като сте ръшнали е доста малка, предимства-имате възможност веднага да стреляте по противника след като се появи на бойното поле а не да чакате 5 секунди тъй като току що сте стреляли по бота, а противника трябва да изчака 5 секунди, нанасяйки му поражение намалявате вероятността да ви уцели с ответния изстрел и понижавате неговата акуратност при стрелбата, имате запас от муниции броня и оръжие и най важното огромен резерв от лимита здраве за деня, недостатъци трябва да висите и да внимавате за появата на противник.

При сравнително висока активност на играчи в битката като по горе описаните битки са нужни поне 8-12 пехотинеца с висок скил и минимум 4 медика с висок скил деплойнати като медици.

Задължително пилот за повишаване на ръша с +10% и наличие на поне 2-3 танка който да изчакват с бомбандирането и да ползват функцията само в разгара на оспорвано сражение.

p.s всичко написано по горе си е мой поглед върху моментното състояние на битките, не ангажирам никой с него нито твърдя че съм абсолютно прав в някой от твърденията си, ще се радвам на коментари и мнения от всички.

 
Todor Todorov 79 Unread
16:57:29, 14/09/11 0
Добра статия Дарки ;) Моето мнение е че трябва да се изчака с обявявнето на война на Турция, за да видим докъде ще стигне конфликта Италия-Турция. Ако трябва да избирам между Италия и Австралия предпочитам италианците
 
darki 89 Unread
11:35:49, 14/09/11 0
в момента тече въстание в лацио, за сега италианците печелят, рундовете са 14:2
 
pcgc 7 Unread
10:16:06, 14/09/11 0
А можем ли да вземем завзетите от турците италиански региони и после да им ги върнем?
В конфликта Австралия-Италия бих се бил за Италия, защото са ни помагали.
 
SirDude 72 Unread
07:23:56, 14/09/11 0
Много добър поглед над нещата около тези конфликти. Малък дипломатически проблем.. и Италия и Австралия са ни дружки. На едните подарихме региони с благодатни постройки а другите са идвали за наши битки веднага щом съм ги викал.


При числено превъзходство няма такъв проблем с пехотинец/пасивен медик, но си много прав, за момента когато са се показали повечето.

Незнам дали сега е правилния момент и ние да обявим война на Турция, както смятахме да направим от много време. Силни сме и можем много стига да се вдигнат от 2-кликане повечето играчи.

Липсата на здрав контрол над икономиката ще е голям проблем, след като превземем турските региони. -незнам дали да си действам жокера за ново преразглеждане на идеята за държавен монопол-.


 

 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0586s (22 SQL).
Sidebar switch