Priopčenje za javnost 11 0

Draga nacijo!

Iza nas je jedno turbulentno razdoblje ratnih zbivanja koje se na kraju okrenulo u našu korist i korist naših saveznika.

Iz posljednjeg konflikta puno se toga naučilo i uvidjelo na prednosti i nedostatke. Pa krenimo redom:1. OBRANA

- RAKETE u napadu Grčke na SAD vidjeli smo nenormalnu količinu štete koju Grci rade sa raketama. Jedna raketa pravi 1 milion štete i troši 10 udaraca. Prosjećan vojnik sa 50 hitova može napravit 5 milona štete sa 5 raketa. Ispaljuju se iz SAM site-ova iz susjednih regija. Jedina im je mana što se relativno sporo proizvode i troše dosta sirovina.

-OBRAMBENI SUSTAV (Defence System) najblaže rečeno "bezkoristan" količina štete koju pravi je smanjena sa 5 miliona na 1 milion. Što bi značilo da 1 vojnik sa 48 hitova i tier 4 oruzijem nadjača taj Obrambeni sustav koji usput rečeno košta 50 vbuxa i doslovce ne koristi ničemu. Ukrainci su se bazirali na obrani od po 5 DS-a u core regijama i nije im niti priblizno pomoglo. Bačen novac u najblažem smislu riječi.

-SAM SITE iliti lansirna rampa smanjuje štetu od zračnih napada i koristi se za ispaljivanje raketa na susjednu regiju. Vrlo korisna stvar za izgradit u svakoj regiji.

-TANK TRAP i BUKNKER ovo nadam se da znate šta je i tu nema nekih promjena.

-LUKA trenutno nema neke velike važnosti budući da "naval module" jos nije implementiran u igru ali je potrebna zbog toga sto se napad na prekomorsku regiju moze inicirati samo iz regije koja ima luku. Mi trenutno imamo jednu luku u Dalmaciji što nam nije niti približno dovoljno. Ja ću i dalje inicirati izgradnju luke bez obzira na dupeglavce u saboru.

Ukoliko ima pametnjakovića koji se pitaju zašto luku nismo gradili prije, odgovor je za to što nije bilo potrebno. Napad se mogao inicirati iz bilo koje obalne regije i izgradnja većeg broja luka bi bilo ćisto bacanje novaca i resursa. A budući da su u nedavnoj prošlosti vremena bila prilično turbulentna vbuxi su se čuvali za tenkove i avione za slučaj da mi budemo napadnuti.

-TENKOVI I AVIONI sve kao i dosada samo sto proizvedeni tenkovi i avioni daju duplo više hitova od onih kupljenih za vbuxe tako da će i proizvodnja istih bili prioritet.

2. EKONOMIJA

- nekoliko državnih firmi samo vratio u svoje vlasništvo zbog bug-a koji ne dozvoljava da se troši sirovina. Dakle, firma vam je puna sirovina a kad netko radi izbaci da sirovine fali. Budući da su to vojne firme a oružija i opreme je trebalo morao sam to napravit. Kad i ako Xav taj bug popravi firme će biti vraćene pod državno vlasništvo.

- Trenutno se baziramo na proizvodnju oružija i vojne opreme stoga pratite ponude za posao. Kada se iskoriste sirovine u manu firmi prebacite se u raw. Trenirajte oba skila jer smo u deficitu sa manu skilom. Na marketu uglavnom ima svega, kruh i piće su po akcijskim cijemana a plaće su nadam se dostatne.3. POLITIKA

- saveznici broj jedan su još uvijek SAD i Mađarska te Španjolska koja nikada nije službeno ušla u savezništvo ali je uvjek bila tu kada je trebalo tako da i njih računam kao saveznike.

- oslobodili smo dvije regije Jeruzalem i Black Sea koje su prije rata sa Grčkom bile u Mađarskom vlasništvu te su u njima napravili infrastrukturu. U našem vlasništvu su se našle zbog što bržeg brisanja Grčke tako da prioritet nije bilo čija je bila regija prije nego koja se može napast. Nevjerovatno mi zvući da ima ljudi kojima smeta što su Mađarima vraćene te dvije regije. Ali dobro, ima nas svakakvih.

- jućer nekoliko loših odluka u saboru. Gradnja Obrambenog sustava, tank trap i bunkera a stopiranje izgradnje luke. Virtualni sabor je izgleda nebuloza kao i ovaj RL. Nećemo gradit luku u Lici i gorskom Kotaru ali ćemo gradit bunker u Talijanskoj regiji Abruzzo koja nam je neznam po kojoj logici od nacionalnog interesa. Ali opet dobro, to je sabor.

- dalmatiko smijenjen sa mijesta podpredsjednika zbog predlaganja gore navedenih zakona a bez dogovora i konzultacija.

- vanjska politika. Inicirati cu kod saveznika da se oslobode po dvije regije od svake okupirane države. Nikome ne koristi ovakvo stanje totalne okupacije.Toliko za sada. Pozdrav svima i navratite na Discord, samo kliknite "join server"Booms

 
 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0439s (13 SQL).
Sidebar switch