The First Thousand / Първите хиляда дни[BG] 3 0

Original article / Оригинална статия http://www.vnations.net/news.php?id=4157

Преди хиляда дни, тръгнахме на пътешествие за да открием най-интригуващата, интересна и забавна социална игра-стратегия. За съжаление, дори хиляда дни по-късно, ние все още не сме достигнали тази цел, но това не значи че ние сме победени - просто, има нужда да се измине още. За последните шест месеца ние се борехме да намерим най-добрата посока за целта, и мнозина изразиха различни мнения. Много време и доста приятели бяха загубени в резултат на моята нерешителност, но сега най-накрая аз знам по какъв път ще поеме vNations.


Хиляда дни са много време, и много неща са се случили за да оформят текущия vСвят, както по отношение на събития в играта и бъгове / експлойти. Поради тези причини много от вас искаха ресет на играта, на чисто,но това би елиминирало усилията на тези които са се борили за да стигнат до тук. Въпреки това, единственият път напред е на чисто, и така през януари ще бъде започната работа по Виртуални светове, нова игра, като доведе концепцията и функциите на vNations до нови висоти. Това не означава, че сегашният свят ще бъде изоставен, тъй като предстой все още доста път.

Първата стъпка, е адресирана към първия недостатък, който затрудни Виртуалните нации - мен. По време на първоначалната разработка, стартиране и бета живота на vNations бях неопитен и неподготвен, което ни струва скъпо с големи закъснения, липса на ангажимент за срокове и лошо вземане на решения. През следващите четири седмици ще бъдат предприемани решения за по нататъчното развитие на проекта, за да се получи информация, за да се гарантира, че следващия етап ще се стартира от самото начало, а около Коледа / Нова Година след почивката ще се пусне едновременно с формална пътна карта и план за разработване на нова игра.


Междувременно, актуализации ще продължават да се правят за vNations, и да се надяваме, аз като следвам моя план те ще се получат по-точни и ефективни. цялото време за разработка ще се фокусира върху оправяне на бъгове и полу-завършените нововъведения, без да се въвеждат нови. По-конкретно, развитието ще бъде фокусирано върху постигането на следните цели:

Разработване на Морския модул
Разработване на модула за шпионаж
Развитие на ядрената промишленост
Основен ремонт на потребителския интерфейс
Разработване на модул правосъдието
Подобряване на модул дипломация
Подобряване на Политическия модул

(Disclaimer:. Вече е късно и съм уморен, така че аз може и да съм забравил някои от нещата, които са на ход Това не означава, че не съм планирал да ги направя, просто може да се наложи да ми напомните).

Играта, с тези завършени функции, ще формират основното ядро, върху която ще бъде разработена нова игра. Виртуалните светове ще включват някои ключови различия обаче, включително и процедурно генерирани базирана на координатна мрежа на картата система, за да замени сегашната концепция за региони, и по-динамична с концепция за политика / организации / народи.

Както винаги, аз приветствам всички мнения и предложения, и следващата седмица ще бъде създадено специално място за обсъждане на планираните и потенциални функции и подобрения. Тези дискусии ще бъдат взети под внимание при формирането на плановете на проекта, обаче по това време на разработката ще бъдат заключени тези функции докато проектът е готов за пускане.

Тъй като това ще бъде отделен проект да vNations, неговото развитие не означава, че vNations ще се затвори, защото иначе светът ще се нулира - в действителност тя ще продължи да съществува толкова дълго, докато има играчи. Всякакви недовършени модули до 24-ти декември ще се влеят в картата на виртуални светове, така че всички тези функции ще бъдат завършени и играта ще получавате всичко което текущата поддръжка изисква. Играчите ще бъдат добре дошли да имате акаунт за двете игри, както и притежателите на премиум ще получат обезщетения премия за сметка и на двете игри. Веднъж след като всички vNations функции са пълни, рекламен бюджет ще бъде заделен за двете игри, така че няма да има административни причини за vNations да се затвори.

За всеки един от вас, който е бил с мен, за малко или цялото това време от началото до този момент, благодаря ви. Вашата постоянна подкрепа оценявам високо, дори и (в някои случаи, особено) тези, чиито идеи се сблъскаха с мойте. Независимо дали ще изберете да се присъедините към мен към следващия етап, или да останете само в vNations, или дори да продължите напред, благодаря ви за вашата подкрепа и вноски до този момент.


........
*Translator's note / забележка на преводача

преведох я набързо може да има неточности, но те са минимални приемам критики и ще едитвам ако има нещо не точно в превода, ще пиша коментар по-късно или направо отделна статия ако имам време :)........

 
 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0603s (13 SQL).
Sidebar switch