ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ 2015-2020 9 0

Κλείνουν 5 έτη από όταν για πρώτη φορά ανέλαβα την προεδρία τον Οκτώβρη του 2010, από τότε πολλά άλλαξαν αλλά οι στόχοι που τέθηκαν τότε εκπληρώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι κατά την θητεία άλλων προέδρων. Παρόλο που παίζουμε λίγοι, πάντα ήμασταν υπολογίσιμη δύναμη με σταθερό προσανατολισμό υποστήριξης των αδυνάτων κι αυτό μας έκανε αιώνιους εχθρούς των ισχυρών.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσω τους στόχους που θεωρώ πως πρέπει να επιδιώξουμε την επόμενη πενταετία!!!1 - Στρατιωτική υπεροχή! Η παραγωγή των πλέον εξελιγμένων όπλων θα ενταθεί, με στόχο, πέραν του προφανούς, δηλαδή την δυνατότητα να πολεμάμε αδιάκοπα με το μέγιστο damage, να εξάγουμε και να στηρίζουμε χώρες που δεν έχουν την δυνατότητα να παράξουν όπλα σε επαρκείς ποσότητες.
Επιπλέον, έχοντας μαζέψει αρκετούς τόνους ουράνιο, φιλοδοξούμε να κατασκευάσουμε πρώτοι την v-πυρηνική βόμβα!2 - Επιστημονική υπεροχή! Θα προσπαθήσουμε να μην ξαναμείνουμε πίσω στην έρευνα και κάθε φορά που εμφανίζεται μια καινούρια θα ρίχνουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτήν. Απώτερος στόχος, η κατάκτηση του διαστήματος!3 - Δημοκρατική υπεροχή! Η ενότητα πηγάζει από την ισότητα στην πράξη, κι έτσι προτείνω να εναλλασσόμεθα άπαντες στις διαχειριστικές/πολιτικές θέσεις. Στην κοινότητά μας, οι στρατιώτες θα είναι και στρατηγοί, οι πολίτες θα είναι και πρόεδροι!

4 - Έργα υποδομών! Εφόσον πλέον τα κόστη του πολέμου έχουν μειωθεί αρκετά, αφού δεν χρειάζεται να καίμε vbux για οχήματα, αρκετά από τα κεφάλαια, θα διοχετευθούν σε ενίσχυση τνς αμυντικής γραμμής "THE MAD LINE" και στην κατασκευή σιδηροδρομικού δικτύου που θα μας απαλλάξει από την ανάγκη της χρήσης οχημάτων για το work.

Εν κατακλείδι, για επετειακούς λόγους σας ζητώ την ψήφο σας και την συμμετοχή σας στην κριτική αποτίμιση του προηγούμενου πενταετούς πλάνου και στον εμπλουτισμό του επόμενου!

 
elnef 82 Unread
14:30:22, 02/10/15 1
Λαικισμός. :P
 
Skylovaravas 77 Unread
07:27:20, 02/10/15 1
Για τον Μετραλλισμό και το Σοσιαλισμό στη Γή και στο Σύμπαν!
 

 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0729s (18 SQL).
Sidebar switch