Korlatozott Ideju Ajanlat - Idegen Technologia 4 0

Atmenetileg tobb uj idegen targyat lehet vasarolni a VBX piacon. Ezeket az eszkozoket csak valos penzert lehet megvasarolni, hasonloan a T4-es jarmuvekhez es hazakhoz.

Idegen Agystimulalo

Uj vagy a jatekban es szeretned beerni a nagyokat 9000 XP FELETT? Az agystimulalo segit hogy legyozd a tavolsagot azonnal megteremtve 500 XP-t szamodra!

Idegen DNS Modosito

Hibaztal trening alatt, esetleg katonai karriert valtanal? Talan ugy dontottel itt az ideje hogy visszavonulj a munkasosztalybol es megcelozd az aranyat a sportok teren. Az idegen DNS-t beinjekciozva kepesse valsz a fizikai es katonai kepessegeid szetosztasara, atformalva gyengesegeid es erossegeid. Egyszer hasznalatos eszkoz.

Idegen Taktikai Implantatum

Ezek az implantatumok tettek lehetove az idegen katonak szamara a gyors adaptalodast, gyorsabban fejlesztve harci kepessegeiket mint ahogy mi emberek valaha - mostanaig! Ezzel az eszkozzel a kezunkben a katonak bonusz harci XP-t kapnak az ellenseges hadsereg erejenek megfeleloen. Az implantatum aktiv barmely ellenseges nemzettel szemben amely meghaladja a 10 fot, +25%-os eleg komoly CXP-t biztositva. 20 fo felett pedig hatalmas +50%-os CXP novekedest idez elo. Azonban teljes erejet az 50 fo feletti felelmetes hadseregekkel szemben fejti ki, +75%-os bonusszal!

Ezt az eszkozt minden nap aktivalni kell amikor hasznalni szeretnenk. Aktivalas utan megnoveli a szerzett CXP-t szamodra barmely csataban amelynel az ellenseg letszama meghaladja a 10 fot, egeszen napvaltasig. Az implantatumnak osszesen 20 toltese van, amint ezek elfogynak az eszkoz megsemmisul.

-------------

Ezek a specialis eszkozok megvasarolhatok egy rovid ideig, egeszen pontosan 2014 januar 16-ig (azonban a mar megvasarolt eszkozok tetszes szerint felhasznalhatok idobeli korlat nelkul). Mar most elerhetoek a VBX piacon (a Piac menupont alatt), megvasarlaskor azonnal hozzaadodnak fiokodhoz. Csakugy mint az altalanos VBX vasarlas eseteben, ha barmi problema adodna kerlek jelezd a helpdesken (http://help.vnations.net)

A felsorolt eszkozok azert lettek letrehozva, hogy az uj es kis jatekosok szamara biztositsunk nehany uj lehetoseget, illetve hogy biztassuk regi jatekosainkat hogy terjenek vissza hozzank. Ezenkivul anyagi tamogatassal hozzajarulnak a vNations szerverenek fenntartasahoz, ami jelenleg veszelyben van az elmult hat honap csokkeno vasarlasainak koszonhetoen. A tamogatasoddal fenntarthatjuk a szervert es segithetsz a novekedesben, hogy addig fejlesszuk a jatekot amig a vitathatatlan vezetojeve valik a szocialis-strategia jatekoknak.***

bocs csak gyors forditas, remelem ertheto, az eredeti cikk megtekintheto itt:
http://www.vnations.net/news.php?id=2769

 
vasmegye 75 Unread
18:02:41, 11/12/13 0
Én csak Thor kalapácsát kérem.
 

 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0453s (16 SQL).
Sidebar switch