Важно! 12 0

Дълго време отлагах тази статия с презумцията че надеждата умира последна, уви търпението ми се изчерпа доста одавна, но продължавах да се занимавам въпреки всичко, мисля че 3 години бета на играта са напълно показателни за това че за разработчика това е само един експеримент едно хоби с което той се занимава през свободното си време. За толкова комплексна игра това не е работа само на един разработчик той просто няма физическата възможност да се справи сам с играта.

Постоянните му лъжи и увъртания бил болен(поне 3-4 пъти) след това беше по чужбина и нямал нет пак няколко пъти бил извън града(направо да ги съжалиш там в Австралия те са страна от третия свят и интернета не е много разпространен - sarcasm mode on) какво ли не още в момента дори няма информация какво става и защо отново липсва от 5-6 дена. Хелпдеска е пълен с тикети на по месец и отгоре след всеки ъпдеит и ''нововъведения'' се появяват и нови бъгове пишат се тикети но отговор няма по месец и повече играчите които са ги писали някой от тях не са активни вече одавна и са напуснали игрта.Проявих търпение и разбиране но всяко нещо си има край и не смятам повече да пиша на играчи и да ги убеждавам да останат в играта.

Постоянното отлагане на v1 и изместване времето на старта поради невъзможност за справяне от страна на ксав, опитите му да пуска нови неща без да е оправил съществуващите вече работещи неща, нови екстри във всеки нов ъпдеит и дежурните нови бъгове след всеки такъв, едно оправи друго се развали това просто край няма.Единственото нещо което все още ме задържаше да се занимавам е че все още има играчи които им се играе но очевидно не са наясно със ситуацията, поех отговорност с президентския пост доста отдавна изкарах доста мандати, борих се опитвах се да активизирам играчите но причината е както се казва: рибата(играта) се вмирисва от към главата(ксав)

Нищо чудно че доста играчи напускат играта а друга част са в двуклик просто да си намират занимавка през свободното си време, от там следва ниската активност на министрите в правителството и ми се налага да се занимавам с болшинството министерства сам поради липса на заинтересованост, доста одавна се смяташе че една война ще повиши активноста но уви няколкото войни последната година не показаха че това е така, това ви го пиша като активен играч който вече кара 6 ти мандат като президент(един мандат президентски е 2 мсеца) което ще рече почти година, преди това за дълъг период от няколко войни съм бил командир на военната база в соф и се занимавах със съплая от базата както и се раздаваха пари за снаряжения.

Аз лично за себе си не мисля да продължавам виртуалната агония и постоянно да очаквам някакво чудо и че накрая всичко ще се оправи.

Целият смисъл на статията е: Какво правим от тук нататък? за себе си вече съм взел решение.

 
raddo 83 Unread
06:11:00, 02/05/13 0
Давай СърПичъ, дай го насам
 
SirDude 72 Unread
18:04:16, 28/04/13 0
Достатъчно сплотено Community/Общност сме .. и най-вече заради това не ми се разделя с играта. Ако имате предложения как да развием нещата - ок. Аз мога да поместя едно онлайн пространство за наше си ползване - един вид - мета-гейминг.


 
tavsura 84 Unread
07:45:13, 28/04/13 0
Жаль, да и вечный туклик уже надоедает(
 
Mercedes_Benz 80 Unread
21:29:48, 27/04/13 0
Еми и аз се чувствам така... играя колкото да не умре героя, за времето прекарано в германия натрупах солидни боеприпаси... но нито има къде да се бия толкова, нито съм толкова активен, че да следя битки, камо ли да стана пак в 04:00 нощес да пазя турските въстания... просто играта ми е безинтересна...развивам си героя, само защото ми жал да го оставя ей така след толкова време в играта....
 
jany 89 Unread
14:42:21, 27/04/13 0
My suggestion is only a personal feeling that if you (we) really decide to make an Obelisk, then we can make this "final amusement". In Hungary most people do not want to leave the game, so it 100% subjective and unofficial...
 
jany 89 Unread
14:08:50, 27/04/13 0
Моя рекомендация: однапоследняяBеликаяBойна, а затем прощание

Моята препоръка: еднаПоследнаголямаBойна, а след това сбогуване
 
LordVOODOO 69 Unread
12:06:42, 27/04/13 0
Еми то вече всички сме на този хал. Надежда за играта отдавна няма и всички цъкаме просто по навик...
 
SirDude 72 Unread
11:49:07, 27/04/13 0
Аз кандидатствам за позицията на вБългарска Гробница по подобие на Обелиска.

Аз не искам да се отказвам, но нямам времето за повече.
 
Onen Umber 81 Unread
10:43:05, 27/04/13 0
P.S. остается одно быть в туклике , и ждать развития...
 
Onen Umber 81 Unread
10:42:05, 27/04/13 0
разумная статья... и правдивая. Но правда горькая. КСАВ всегда был таким какой он есть.(
 
Todor Todorov 79 Unread
09:03:12, 27/04/13 0
Напълно съм съгласен с тебе Дарки! Аз отдавна вече съм на двуклик и не мисля да се завръщам, защото нямам стимул да го правя. В играта съм заради тебе и останалите 10 човека в чата, които някак се опитват да участват. Евала за всичко дето направи, затова и още играя, но нищо никога няма да се оправи. Ако ти се откажеш спирам и аз със сигурност!
 
dRAEVer 89 Unread
06:05:39, 27/04/13 0
Ами както си усетил и аз доста отдавна съм само на живото-поддържащи системи и даже и не очаквам да стане чудо ;)
 

 
©2018 Darkmyre Gaming
Page generated in 0.0635s (38 SQL).
Sidebar switch